Faciliteiten:

Houdt je koffer licht!:
Wij verzorgen bijna alles, zodat jij met weinig bagage kunt reizen.
Je kan dan ook met een klein koffertje voor een paar dagen of weekend naar Ibiza.
Een voorbeeld: handdoeken, strandlakens, thee en keukendoeken zijn ruim voorradig. Er is zelfs een strandkleed, strandtas en zonnehoedjes. Shampoo en douchegel staan in de douche.

Basis kookbehoeften:
Wij zorgen ervoor dat de basisbenodigdheden voor het koken in de keuken staan, zoals: koffie, thee, olijfolie, kruiden en zout.
Mis je nog iets, dan horen we het graag.

Bedlinnen en handdoeken
Bij ons zijn dekbedden, kussens, bedlinnen, handdoeken, keuken/thee -doeken en strandlakens standaard aanwezig.

Huishouden:
Alle accommodaties zijn voorzien van allerlei huishoudelijke artikelen, zoals: afwasmiddel, toiletpapier, aluminium folie, afvalzakjes en schuursponsjes. Mis je nog iets laat het ons weten.

Aankomst:
Bij aankomst zorgen wij voor de eerste benodigdheden: een fles water, wijntje, biertje, koffie, thee, fruit. Zo kun je rustig aankomen en later je boodschappen doen. Kom je na winkelsluiting aan, neem dan even contact op dan zorgen we dat er voor de volgende ochtend een ontbijtje is.

Autohuur:
Voor een verblijf op Ibiza is het aan te raden om een auto te huren. Dit kan je thuis al via internet regelen. De auto staat dan klaar op de luchthaven. Bij de kaart staat een route beschrijving naar ons huis.
Tip: regel de aanvullende autoverzekering (afkopen eigen risico) ter plaatse bij de verhuurder.

Winkels:
“El Mundo Maravilloso” ligt even voorbij Sant Antoni, hier zijn ook diverse winkels en grote supermarkten (6 km). De winkels zijn geopend van: 9.00 uur 21.30 uur (soms is er een siësta sluiting tussen 14.00 uur en 17.00 uur).

De tuin
In onze tuin vind je genoeg plekjes waar je heerlijk kan vertoeven onder de bomen in een hangmat of hangstoel met een boek en een wijntje, yogaoefeningen doen of mediteren.

Het dakterras
Op ons dakterras kan je siësta houden, een nachtje onder de sterrenhemel slapen, yogaoefeningen doen of mediteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *